Til forsiden Pinova
To damer som ser på skjermen til en mobiltelefon

Ofte stilte spørsmål

Pinova prioriterer personvern og sikkerhet høyt. Våre sensorer er designet for å fange opp unormale bevegelsesmønstre uten å være påtrengende, Vi behandler alle data med streng konfidensialitet og all bevegelsesdata lagres lokalt i boligen og ikke i skyen.

Ja, løsningen er utviklet med brukervennlighet i fokus. For beboer er det ingen ting å sette seg inn i, man lever som normalt. For pårørende er det eneste man må huske å ha telefon påslått.

Vi tilbyr konkurransedyktige priser for vårt system, og vi tror sterkt på verdien det gir i form av trygghet og uavhengighet for de eldre og deres familier.

Vårt system bruker avansert teknologi for å sikre høy pålitelighet og nøyaktighet i å oppdage og varsle om unormale hendelser.

Hva menes med unormale hendelser?

Unormale hendelser knyttes til endrede bevegelsesmønstre og avvik i rutiner. Det kan eksempelvis være at den eldre beboer ikke står opp til vanlig tid, blir for lenge på badet, eller ved begynnende demens, går ut på natten. Å falle i trappen kan også fanges opp og varsles når uhellet er ute.

Installasjonen er rask og enkel, gjør det selv eller få det utført av våre kvalifiserte teknikere. Systemet krever minimalt med vedlikehold, og vi tilbyr support for eventuelle spørsmål eller behov som oppstår.

Ja, Pinova løsningen er fleksibelt og kan tilpasses for å møte de spesifikke behovene og preferansene til hver enkelt bruker.

Vi tilbyr omfattende kundestøtte, inkludert teknisk hjelp og rådgivning, for å sikre at våre kunder og deres kjære får mest mulig ut av vårt system.

Vår løsning er designet for å styrke uavhengigheten til de eldre ved å gi dem og deres familier trygghet uten å være påtrengende i deres daglige liv. Løsningen krever ingen aktive handlinger for å fungere og gjør det mulig for den eldre å bo i eget hjem.

Pinova skiller seg ut med sin brukervennlighet, avanserte teknologi, og fokus på å respektere brukernes privatliv og uavhengighet.

Ingen app, alarmknapp eller kamera

Bare smarte sensorer fra Pinova

1. Enkel installering

2. Sensorer fanger opp unormale hendelser

3. Automatisk varsling til pårørende