Til forsiden Pinova

Pinova-løsningen har gitt oss tryggheten tilbake

Vi tok kontakt etter å ha lest om Pinova-løsningen i lokalavisen, Fremover. Min mor og jeg var interessert i å teste ut ny velferdsteknologi. Etter møte med Trude og Per-Kristian, bestemte vi oss for å installere Pinova – Trygg hjemme.

Min mor var plaget med svimmelhet. Hun hadde opplevd å besvime og falle på badet og fikk ikke tilkalt hjelp, og som hun sier selv: «Jeg kan jo ikke trykke på en varselknapp eller trygghetsalarmen når jeg er bevisstløs».

Med Pinova-løsningen er det enkelt og trygt. Nå får jeg som pårørende varsel dersom uhellet skulle være ute. Svarer hun ikke og jeg ikke er i nærheten, varsler jeg min datter eller naboen som kan sjekke om alt er ok.

Pionva-løsningen er veldig brukervennlig. Vi har plassert små sensorer rundt i boligen. Blir min mor for lenge på badet nå, så får jeg automatisk beskjed på telefonen og mottar samtidig en sms.

Sensorene som fanger opp hennes bevegelsesmønster er små og diskré så dette er ikke noe hun forholder seg til i hverdagen. Pinova-løsningen bare fungerer.

Ingen app, alarmknapp eller kamera

Bare smarte sensorer fra Pinova

1. Enkel installering

2. Sensorer fanger opp unormale hendelser

3. Automatisk varsling til pårørende

[gravityform id="2" title="true"]